Beatdose.hu

programnaptár
!PROGRAMAJÁNLÓK


Szombaton kik zenélnek nekünk és miért? ANTROPOS.hu15 @ A38

 

2018-03-08 21:47:46Clarivo nélkül nem sok Antropos.hu bulit tartottunk. Velünk volt Antropos.hu díjátadón a Gödörben (most Akvárium), és a Merlinben is, számtalanszor a Corvintetőn (most Corvin club), velünk volt az Instantban is, és még sorolhatnánk. Jó producer, jó dj, félig Jack Lemon, Tilos rádióban is zenél, a Mustbeat szervezőcsapat tagja, az Ozora fesztiválon színpadmester, és nem mellékesen jó haver. Nem volt kérdés, hogy elhívjuk a 15. szülinapi bulira! 23 órakor vele kezdődik az ünnepség!

clairvo

 

Az 1. Antropos.hu szülinapon is zenélt Bergi 15 éve, nem felejtettük el, hogy milyen jó hangulatot csinált akkor. Azóta számos jó buliban hallottuk és buliztunk zenéire. Természetes volt, hogy újra elhívjuk. Kb.23:40-től a színpadon és vele Uk garage és bass music. Várjuk!

https://soundcloud.com/rinsefm/dappa101015

bergi

 

Több emlékezetes fellépése volt a Ninjabreakz csapatnak Antropos.hu bulikon, a már nem aktív Pryus, illetve a másik alapító tag Krueger is is régóta kapcsolatban van az Antropos.hu-val, Reza most először Antropos.hu bulin, de azért ismerjük munkásságát. Biztos, hogy a legjobb felvezetést tőle várhatjuk dj Palotai előtt, kb.00:20-tól!

reza

 

Először talán Tilos partikon buliztunk zenéire a Pecsában, vagy szerdai Rewind-on (Trafóban, West Balkánban, Kultiplexben) már homályos, de sok Antropos.hu Night-on is találkoztunk vele Kuplungban, a Corvintetőn, illetve az A38 hajón is. Nem kell bemutatni szerintem senkinek. Ha ő ott megérkezik a lemezjátszók mögé, az biztos, hogy őrült nagy buli lesz! Az egyik legolvasottab cikk az Antropos.hu-n a vele készített interjúnk! Érdemes elolvasni, még most is érdekes! Kb.1 órától a pultban dj Palotai!

palotai

 

Ludmilla többször fellépett már bulinkon a Kuplungban, vagy az A38 hajón. Sose okozott csalódást, Palotai mellett biztos, hogy ő a másik, akit nem kell bemutatni a tört ütemeket kedvelő közönségnek. Kb.2 órától zenél.

https://www.youtube.com/watch?v=72I8d9A4zX0

ludmilla

 

Metha a 2. Antropos.hu szülinaptól (a Süss fel napban tartottuk, ami most a teljesen más stílusú Morrison's 2) velünk van. Ott volt velünk a Kuplungban, és a Corvintetőn is. Sok fantasztikus bulit szerveztünk együtt. Kezdetben Breakbeat massive, most már Be massive néven szervez bulikat. Zenék ír és ad ki, kisebb fesztivált szervez, hajós buli is fűződik nevéhez, már techno bulikon is fontos időkben szerepel. Büszkén követjük pályafutását a kezdetek óta. Nemrég készült dj portré itt olvasható vele! Jó haver, és jó dj, már 1 éve megmondtuk, hogy ne csináljon más programot március 10-én! TheLucky23 művésznevű csapattársával kb.3 órától mutatja meg nekünk Metha régi és új kedvenceit (B2B).

https://www.youtube.com/watch?v=9GHB6muJ6S8

metha

lucky

 

Dj LNF is velünk van a 2. Antropos.hu szülinap óta, hiszen együtt kezdtek bulikat szervezni. Velük volt a Süss fel napban, Kuplungban, Corvintetőn és az A38 hajón is. LNF nagy zenei gyűjteménnyel rendelkezik, bármilyen elektronikus zenei partiban megállja a helyét. Hobbiból egymás esküvőire járunk. Metha és Lucky után 4 órától ugrálhatunk zenéire.

LNF

 

Cheeky a Corvintetős bulijaink óta velünk van, kezdetben cikekket írt az Antropos.hu-ra, majd az Antropos.hu bulik állandó ls fontos fellépője volt sokáig. Mostanában goa bulikon -  pl. Ozora fesztiválon is - hallhattjuk, de külföldön és vidéken is egyre ismertebb a neve. Jelenleg betegeskedik, de reméljük szombatig felépül, és közösen pörgeti a csúcsra a bulit Dj LNF-fel.

cheeky

 

Fontos megemlíteni, akik nélkül nem jött volna létre ez az ünnepi party: először is a Signal Events-nek, illetve Gábornak, az A38 hajónak, a Ninjabreakznek, EpicMedia-nak, Funzine-nak, barátoknak, segítőknek, szerkesztőknek, újságíróknak, fotósoknak, dj-knek, programszervezőknek és hirdetőknek!

A magazin halad tovább, érdemes lesz ránk kattintani a jövőben is. Hiszen minden nap várunk nyereményjátékokkal, érdekes cikkekkel, programajánlókkal, interjúkkal, partyfotókkal és videó-riportokkal.  ;)

 

antroposhu15


 

 
 
 

(c) 2012-2016 Beatdose.hu
zenei hírek, programok, klipek.